V podjetju EKOLING, članu skupine ROTO, se zavedamo, da je voda najdragocenejša dobrina, zato je naša vizija usmerjena v razvoj izdelkov in rešitev, ki omogočajo varčevanje s pitno vodo ter visokokakovostno čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev in drugih virov.

Ekoling je slovensko podjetje, specializirano za izdelavo sistemov za čiščenje vode v zasebnih in industrijskih objektih kot so čistilne naprave, lovilci olj in maščob, vodohrani in črpališča. Čistilne naprave vgrajujemo v družinske hiše, planinske koče, kampe, večja naselja ter poslovne objekte. Imamo poseben oddelek za sanacijo čistilnih naprav in njihovo vzdrževanje. V ROTO in EKOLING z inštalaterji čistilno napravo in zbiralnik deževnice vgradimo že v enem dnevu.

Na strehi ene hiše lahko zberemo 90% vode za potrebe v gospodinjstvu, saj z opremo in zbiralniki deževnice, ki jih nudimo v ROTO in EKOLING, lahko deževnico uporabljamo za zalivanje, spiranje WC, tuširanje, pranje perila, posode in avtomobila, itd. S tem prihranimo tudi do 5-10 m3 pitne vode na mesec, imamo lastno zalogo vode v sušnih obdobjih, pravtako pa z zabiranjem deževnice prihranimo pri komunalnih stroških okrog 30 euro/mesec. Investicija se nam povrne v 3-5 letih.
Roto je slovenski proizvajalec čistilnih naprav s 45 letno tradicijo, ki vam skupaj z inštalaterji čistilno napravo in zbiralnik deževnice vgradi v enem dnevu.
Male čistilne naprave so odlična rešitev za čiščenje odpadne vode v objektih brez kanalizacije. Prečiščeno vodo iz ROTO čistilne naprave lahko spuščamo v naravo ali z njo zalivamo zelenico. Gre za trajno rešitev, saj je življenjska doba ROTO čistilne naprave več kot 50 let. ROTO je letos prejel tudi prvo nagrado Gradbenega inštituta Slovenije ZRMK za pametno čistilno napravo, ki omogoča oddaljeni nazor delovanja čistilne naprave EcoBox preko mobilnega telefona ali tablice.

Danes, 22. Marca ob svetovnem dnevu vode, vam nudimo poseben 22% popust, za nakup zbiralnikov za deževnico in malih hišnih čistilnih naprav.
V okviru akcije vam nudimo tudi brezplačno dostavo in zagon čistilne naprave.
Za več informacij in naročila pokličite na telefonsko številko 04 25 12 042, nam pišite na prodaja@ekoling.si ali obiščite našo spletno stran www.ekoling.si