O podjetju Ekoling

O nas

Ekoling d.o.o. je slovensko podjetje, član skupine Roto; slednja ima proizvodnje v štirih evropskih državah, lahko se pohvali s prodajo na preko petinpetdeset trgov. Naši strokovnjaki z bogatimi izkušnjami, tehničnim znanjem in strokovno podporo nudijo profesionalne ekološke rešitve, ki prispevajo k čistoči našega planeta in izboljšanju kakovosti življenja.

Poglavitne dejavnosti podjetja Ekoling:

Ekoling poslovna in proizvodna hala
Ekoling proizvodnja
Ekoling poliestrski rezervoar za požarno vodo

Celovite ekološke rešitve

Na področju čiščenja odpadnih vod nudimo celovite rešitve: od izvedbe inštalacijskih del, izdelave projektnih rešitev tako novih, kot tudi sanacijskih del na področju komunalnih in vodovodnih objektov, prodajo tipskih izdelkov iz polietilena in poliestra, vzdrževanje in upravljanje vseh tipov čistilnih naprav.

V okviru tehnično-razvojnega oddelka pripravimo idejne zasnove, projektno dokumentacijo, nudimo strokovno podporo pri pripravi razpisne dokumentacije, vodenje projektov in nadzor vgradnje izdelkov. 

Izvajamo montažo čistilnih naprav, sanacije, rekonstrukcije in povečanja obstoječih črpališč, razbremenilnikov, zbiralnikov, vodohranov, ki so bodisi neustrezni, bodisi premajhni ali zgolj energetsko potratni.

Naša vizija

Vizija podjetja Ekoling d.o.o. je postati vodilno podjetje v regiji, ki z rešitvami po meri kupca nudi profesionalne sisteme za čiščenje, shranjevanje in distribucijo vode.

Pri svojem delu uporabljamo najnovejšo tehnološko in programsko opremo, strokovno izobražujemo zaposlene in sledimo tehničnim novostim. S svojim znanjem, izkušnjami, hitro odzivnostjo ter kakovostnimi rešitvami, ki so izdelane po meri kupca, gradimo dolgoročen in partnerski odnos s strankami.

Prodajna predstavništva

IMATE VPRAŠANJE? KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt