Skip to content

SISTEMI ZA ODPADNE VODE

Čistilne naprave, greznice, lovilci maščob, hišna črpališča, večja črpališča

SISTEMI ZA INDUSTRIJSKE VODE

EkoFloat industrial water systems operate on the principle of a dissolved air flotation system (DAF), that clarifies wastewaters (or other waters) by the removal of suspended matter such as oil or solids.

Obiščite nas na novi lokaciji

Cenjene stranke, obveščamo vas, da smo se preselili na novo lokacijo. Najdete nas na naslovu Hrušica 72 C, 4276 Hrušica.

KATEGORIJE IZDELKOV

Odkrijte profesionalne inovativne rešitve, ki prispevajo k čistoči našega planeta in k izboljšanju kakovosti življenja. 

O PODJETJU EKOLING

Podjetje Ekoling d.o.o. je slovensko podjetje, član skupine Roto; slednja ima proizvodnje v štirih evropskih državah, lahko se pohvali s prodajo na preko petdeset trgov. Naši strokovnjaki z bogatimi izkušnjami, tehničnim znanjem in strokovno podporo nudijo profesionalne ekološke rešitve, ki prispevajo k čistoči našega planeta in izboljšanju kakovosti življenja.

Na področju čiščenja odpadnih vod nudimo celovite rešitve: od izvedbe inštalacijskih del, izdelave projektnih rešitev tako novih, kot tudi sanacijskih del na področju komunalnih in vodovodnih objektov, prodajo tipskih izdelkov iz polietilena in poliestra, vzdrževanje in upravljanje vseh tipov čistilnih naprav.

Izvajamo montažo čistilnih naprav, sanacije, rekonstrukcije in povečanja obstoječih črpališč, razbremenilnikov, zbiralnikov, vodohranov, ki so bodisi neustrezni, bodisi premajhni ali zgolj energetsko potratni.

 

Ekoling proizvodnja
Ekoling poliestrski rezervoar za požarno vodo

V letu 2020 smo začeli tudi z razvojem in proizvodnjo sistemov za čiščenje industrijskih vod na principu flotacijske tehnologije. Naprava za flotacijo – angleško DAF (Disolved air flotation) deluje na principu mehansko – kemijskega čiščenja odpadnih vod. S pomočjo zračnih mehurčkov se iz odpadne vode odstranjujejo suspendirani in plavajoči delci snovi kot so olja, maščobe, emulzije itd. Končni produkt je prečiščena voda, ki lahko gre v nadaljnjo obravnavo in odpadni mulj.

Vizija podjetja Ekoling je postati vodilno podjetje v regiji, ki z rešitvami po meri kupca nudi profesionalne sisteme za čiščenje, shranjevanje in distribucijo vode.

NOVICE

Ekoling prosto delovno mesto proizvodni delavec

PROSTO DELOVNO MESTO: Delavec na programu poliester (M/Ž)

Družba EKOLING d.o.o. s sedežem na Hrušici pri Jesenicah, ki je del skupine ROTO, vabi v svoje vrste novega sodelavca na delovno mesto DELAVEC NA PROGRAMU POLIESTER: NAZIV PROSTEGA DELOVNEGA
Preberi več
Ekoling prosto delovno mesto varilec

PROSTO DELOVNO MESTO: Varilec-Monter (M/Ž)

Družba EKOLING d.o.o. s sedežem na Hrušici pri Jesenicah, ki je del skupine ROTO, vabi v svoje vrste novega sodelavca na delovno mesto VARILEC-MONTER: NAZIV PROSTEGA DELOVNEGA MESTA : Varilec –
Preberi več
Ekoling Nova usedalnika za čistilno napravo Godovič 1000 PE v Idriji

Nova usedalnika za čistilno napravo Godovič

V mesecu maju, smo v Ekolingu pričeli izdobavljati opremo za čistilno napravo Godovič, ki se nahaja v občini Idrija. Za čistilno napravo, ki ima kapaciteto 1000 PE smo izdelali in
Preberi več